Ugrás a tartalomra

Videók

Videók

Szerethető Magyarország

Erdélyi pünkösd - Békesség Istentől!

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, az összmagyarság egyik legszentebb ünnepé

Helyi terményekből helyieknek - Novák Katalin Vásárosnaményban

“ITTENI, úgy készítjük, ahogy mi szeretjük” - egy helyi alapanyagokból, helyi termékeket gyártó családi vállalkozást látogatott meg Novák Katalin Vásárosnaményban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei útja során.

Látogatás a Kométa húsüzemben Kaposváron

A magyar állampolgárságot szerzett olasz származású Pedrazzini család generációkon átívelő vállalkozása mintegy 30 éve működik Kaposváron és több mint ezer családnak biztosít megélhetést a környéken.

Láthatatlan Magyarország

Az otthon az egyik legfontosabb!

Novák Katalin a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei látogatása során a Miklós családnál is járt, akik a CSOK-nak köszönhetően teremtették meg otthonukat Kékcsén.

Fül, szív és száj akarok lenni azok számára, akiket most kevésbé hallunk

Számíthatnak rám azok a magyarok is, akik a többség számára láthatatlan helyeken, rossz körülmények között élnek. Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket.

Húsvéti készülődés Somogyváron

Novák Katalin a Somogy vármegyei bejárása során ellátogatott Somogyvárra, a Somogyi Gyógypedagógiai Intézménybe, ahol sérült, fogyatékkal élő gyermekekkel együtt készült a Húsvétra.

Magyarország a világban

A Balkán stabilitása Magyarország érdeke is

Novák Katalin kétnapos állami látogatást tett Albániában, ahol találkozott Bajram Begaj albán elnökkel és felszólalt az albán parlamentben, a Kuvendiben is. A köztársasági elnök közölte, hogy Magyarország támogatja Albánia EU-csatlakozását, továbbá jelezte, hogy erősíteni kívánják a két ország közötti a gazdasági kapcsolatokat.

Novák Katalin az ENSZ-ben is a magyar érdekekért, a békéért és a családokért állt ki

Novák Katalin köztársasági elnök az ENSZ katasztrófák kockázatainak csökkentésére és az ellenállóképesség növelésére létrehozott Sendai Keretszerződés kapcsán tartott New York-i konferenciáján szólalt fel. Beszédében a magyar államfő a családok és a béke mellett állt ki. Novák Katalin az ülést követően rövid megbeszélést folytatott Mami Mizutorival, az ENSZ főtitkárának katasztrófák kockázatának csökkentéséért felelős különmegbízottjával.

A békéért az európai állam- és kormányfők csúcstalálkozóján Reykjavíkban

Novák Katalin az Európa Tanács reykjavíki csúcsértekezletén vett részt 46 másik kormány- és államfő társaságában. Az Európa Tanács 1949-es megalakulása óta az idei a szervezet negyedik csúcstalálkozója. Legutóbb Lengyelország adott otthont állam- és kormányfői találkozónak, 2005-ben.

Fiatal tehetségek pártján

Családok érdekében

A nők segítése iránti szenvedélyből - A Mályvavirágnál a méhnyakrák megelőzés hetén

A méhnyakrák megelőzésének fontosságáról beszélgetett Novák Katalin államfő a Mályvavirág Alapítvány vezetőjével, Tóth Icóval és munkatársaival Dunaharasztiban. Az alapítvány létrehozója maga is átesett a súlyos daganatos betegségen, és a gyógyulást követően határozta el, hogy segít a megelőzésben, a felvilágosításban és persze, hogy megkönnyítse és lerövidítse sorstársai betegútját.